icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 05/04/2022

Collega Halil Güner deelt zijn kennis over BDD, SpecFlow en Selenium

QoppoConsult

Tegenwoordig is testautomatisering niet meer weg te denken. Een snellere regressietest met een hoge dekkingsgraad, korte doorlooptijden en herhaalbaarheid zijn slechts enkele doelen die met behulp van testautomatisering gerealiseerd kunnen worden. Overal waar we naartoe kijken, zien we dat de ontwikkelingen op een razend tempo plaatsvinden, zo ook binnen het testvak. Van een functioneel tester wordt daarom ook steeds meer verwacht, waaronder bijdragen op het gebied van testautomatisering. De termen over testautomatisering vliegen je om de oren, zoals SpecFlow, Selenium, Gherkin, Cucumber, .NET en Java.

Maar wat betekenen deze termen nou precies? Wat betekent dit voor het team en de tester? Of juist voor de oplevering van een oplossing in termen van kwaliteit, geld en tijd. Wat zijn de benodigdheden voor een efficiënte en effectieve aanpak? Wat behoren er tot de aandachtspunten en de valkuilen? En bovenal, hoe zien de eerste stappen van een Functioneel Tester eruit die bijdrage wil leveren op het gebied van testautomatisering?

Het komt regelmatig voor dat een expert zijn kennis intern deelt met andere experts. Onze collega expert Halil Güner die een grote passie voor architectuur en testautomatisering heeft, deelde deze keer zijn kennis met betrekking tot BDD, SpecFlow en Selenium in een 2-daagse cursus.  Tijdens de cursus “BDD, SpecFlow en Selenium” is antwoord gegeven op alle vragen hierboven. Op een interactieve wijze zijn verschillende praktijkcasussen doorlopen, op deze manier werden de experts geïntroduceerd aan testautomatisering. Kortom een interessante cursus onder het genot van een heerlijk diner bij Restaurant Hoge Weide.

QoppoConsult

Zo zegt Collega expert Klaas Zwaan: “Kennisdelen op zijn best, door een collega de basis van testautomatisering uitgelegd krijgen zodat je daar zelf mee aan de slag kan. ”

Ook vertelt expert Ronald Tan: “Halil legt op een prettige manier uit hoe ik SpecFlow op mijn huidige opdracht kan gebruiken aangezien ik mijn testscripts schrijf in Gherkin Syntax, maar (nog) niet gebruik maak van SpecFlow”

Bij IT Test Talents staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Als je namelijk beperkt wordt in je opleidingen, heeft dit effect op de bouw van jouw cv, jouw uurtarief én dus ook jouw salaris. Wij werken met het midlance-model, breid jij je cv uit waardoor jouw uurtarief omhoog gaat, betekent dit ook dat jij als expert meer salaris krijgt. Daarom ontwikkelen onze experts zich dagelijks door het volgen van cursussen en trainingen.

Heb je een mooie opdracht waarbij geautomatiseerde testen worden uitgevoerd en heb je hiervoor een tester nodig? Of heb je een vraag over onze dienstverlening? Bel gerust met Business Manager Cinthya Poulina via 06 - 519 98 410 of stuur een e-mail naar c.poulina@ittesttalents.nl

Overzicht nieuws
Halil
Halil Güner /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!