icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Interview

Midlancen: persoonlijke ontwikkeling en een klankbord

#ontwikkelen #vakgenoten
IT Test Talents

Goed geld verdienen is een belangrijk aspect van het midlancen, maar was voor Paul Muller niet de hoofdreden om hiervoor te kiezen. Hij voelde meteen: bij IT Test Talents kan ik mij ontwikkelen, hier pas ik. "Na 25 jaar in loondienst, heb ik vanaf dag 1 geen moment spijt gehad. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk, ik ontwikkel mezelf en heb een fantastische achterban om mee te sparren. Wat wil je nog meer?"

De voordelen van deel uitmaken van House of Talents liggen voor Paul Muller vooral op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en menselijke interactie. "Ja, ik houd mijn eigen broek op, ben ondernemer. Als ik niet werk, verdien ik niets. Als ik wel werk, verdien ik ook echt goed. Maar dat is voor mij niet de vertaling van de vrijheid die midlancen biedt. De vrijheid zit hem vooral in het jezelf kunnen zijn. Interim opdrachten doen die bij je passen. Bovendien geeft IT Test Talents je zoveel vertrouwen dat je voelt dat je mening en kennis ertoe doen en van waarde zijn."

Cursussen en trainingen

Paul koos bewust voor de midlance-constructie. "Als ZZP’er heb je geen organisatie achter je staan. Zo voelt het nu voor mij wel. IT Test Talents weet en gelooft erin dat je de juiste persoon op de juiste plek bent. En wil je je meer ontwikkelen? Dan helpen ze je met de juiste cursussen en trainingen. Die manier van denken vind ik duizenden keren belangrijker dan de financiële beloning die eraan vastzit. Want doordat ik ontwikkel, word ik uiteraard ook waardevoller voor onze markt."

Grote verbondenheid

Paul wil tot slot zeker ook de menselijke kant benadrukken. "Als je voor IT Test Talents werkt, betekent dat dat je je met gelijkgestemden kunt omringen. Ik vind dat heel belangrijk. Je kunt overigens zelf bepalen in welke mate je dat wilt. Er wordt veel georganiseerd, tijdens een cursus heb je bijvoorbeeld meteen ook een intervisiebijeenkomst want we starten altijd met gezamenlijk eten. En zoek je een klankbord? Hier zijn allemaal vakidioten, vrienden zelfs, die ik bij wijze van spreken dag en nacht mag bellen. Dat geeft een groot gevoel van verbondenheid."

Is midlancen ook iets voor jou?

Bekijk de vacatures van IT Test Talents

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!