icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Blog 06/11/2018

Expert Bryan Diemel geniet van vrijheid

Bryan Diemel

In de video zie je waarom Bryan zo tevreden is over zijn werk(gever) en hoeveel vrijheid hij geniet als Midlancer. Het is een video met een vette knipoog, wat kenmerkend is voor alle experts. “Natuurlijk is het hard werken, maar ik ervaar echt dat gevoel van vrijheid!" 

Ik had nog nooit zoiets gedaan en geloof me; het is héél gek om jezelf zo terug te zien.
Bryan Diemel / Expert bij IT Test Talents

De afwisseling in opdrachten én opdrachtgevers wordt door midlancers vaak genoemd als groot pluspunt. Hoewel Bryan al 2,5 jaar bij Quion werkt, noemt hij zijn baan ‘erg afwisselend’. Voor een opdracht lijkt het misschien een lange periode, maar ik rol binnen dit bedrijf van de ene in de andere functie. Ik startte als tester, ontwikkelde me op het gebied van Agile coaching en ben inmiddels scrummaster van twee front office teams. Ik leer zoveel!”

Ook spreekt hij lovend over de manier van werken bij IT Test Talents. “Hoewel dit werk voelt als freelancen, is het fijn om een achterban te hebben. Van mensen met wie je kunt sparren over de toekomst en mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Hij vervolgt: “Gelukkig heerst geen ‘moeten-bedrijfscultuur’. Je moet dit, je moet zoveel uurtjes maken. De Business Managers vinden het belangrijk dat je goed in je vel én op je plek zit”.

Toen Bryan door Gijs werd gevraagd om zijn opwachting te maken in de Midlancer-video, had hij geen idee waar hij aan begon. Hoe de voorbereiding ging? “Nou, eigenlijk was ik zo goed als niet voorbereid! Ik kreeg een kort script toegestuurd en ben met de cameraploeg naar Schiphol gereden. Het voordeel was dat ik er heel blanco inging en dus ook heel relaxed was”.

Het overvliegende vliegtuig bleek wél een uitdaging, vertelt Bryan lachend: “Elke keer dat ik het shot verpestte, moesten we wachten tot er een nieuw vliegtuig overvloog”. 

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!