icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Blog 06/03/2019

Het aftellen is begonnen: ikwildaarwerken.nl bijna live!

aftellen

Dinsdag 2 april is het zover, dan wordt ikwildaarwerken.nl gelanceerd. Wat kunnen we verwachten van dit platform? Business Manager Gijs Visser: "Het ademt het IT Test Talents-gevoel: wie we zijn en waar we voor staan. Voor ons is ikwildaarwerken.nl een logische en mooie aanvulling op onze externe website. En het doel is simpel: we willen IT-testers vertellen wat de voordelen zijn van midlancen bij IT Test Talents. En dat zijn er nogal wat!"

De look & feel van ikwildaarwerken.nl vind ik super cool, het informele past helemaal bij IT Test Talents!
Gijs Visser / IT Test Talents

Hoe hebben jullie dit project aangepakt? 

"Creatief bureau Flink heeft dit nieuwe platform voor én met ons gerealiseerd. Dit is een fijne partij om mee samen te werken, omdat zij meedenken, makkelijk schakelen en flexibel zijn. Na een strategische sessie heeft hun team een concept van het platform aan ons gepresenteerd. Dit viel in de smaak, omdat er goed was geluisterd naar onze wensen en het doel wat we voor ogen hebben."

Kun je een tipje van de sluier geven?  

"Het is misschien wel leuk om te vertellen dat je niet een bomvolle website hoeft te verwachten: het is één pagina met drie tabs. Dit bleek genoeg om onze boodschap én de juiste sfeer goed over te brengen. We willen mensen niet overvoeden met informatie, maar to the point zijn en precies vertellen waarom onze club experts zo uniek is. Een belangrijke usp die we daarnaast uitlichten is "RIT" (Reistijd, Inhoud & Tarief). En natuurlijk promoten we het feit dat jij, als expert, altijd aan het roer staat. De regie hebt!"

Nieuwsgierig geworden? 

Neem vanaf 2 april een kijkje op www.ikwildaarwerken.nl en ontdek de voordelen van midlancen bij IT Test Talents. Wil je nu al meer informatie? Neem contact op met Gijs of een van zijn collega's. 

 

Overzicht blogs

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!