icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Blog 02/05/2023

De 5 must-have vinkjes voor het vinden van jouw droombaan

QoppoConsult

Veel IT-testers zoeken in hun carrière naar vrijheid en autonomie. Het gevoel dat je zélf bepaalt hoe je je werk doet, en dat je niet gebonden bent aan strikte regels en protocollen. Jij toevallig ook? Dan vraag je je wellicht ook af: hoe vind je dan als expert die baan die deze autonomie biedt? Wij helpen je: door de volgende 5 onderwerpen af te vinken vind jij namelijk jouw droombaan.

QoppoConsult
Keta Maria Teka /
Business Manager

1. Keuzevrijheid in takenpakket

Autonomie begint bij het kunnen bepalen welke werkzaamheden je wel en niet doet. In een functie beschrijving wordt vaak globaal een beeld gegeven van taken die bij een bepaalde rol of project horen. Check of de functie een breed takenpakket heeft, of de mogelijkheid  biedt om projecten te kiezen die bij je interesses en vaardigheden passen.

#LangLeveVrijheid

2. Flexibiliteit in werktijden

Een andere belangrijke vorm van autonomie is flexibiliteit in je werktijden. Als je zelf kunt bepalen wanneer je werkt en wanneer je pauze neemt, kun je je werk beter afstemmen op je persoonlijke leven en eventuele zorgtaken. Hierdoor voel je je minder gebonden aan je werk en heb je meer vrijheid om je leven buiten het werk vorm te geven.

#ZelfBepalen

3. Jouw stem telt

Natuurlijk wil jij graag betrokken zijn bij het bedrijf en met jouw mening invloed hebben op belangrijke beslissingen. Kies daarom voor een baan waarbij je inspraak hebt en waar jouw input serieus wordt genomen. Op deze manier voel jij je gewaardeerd en maak jij het verschil dat je graag wilt zien.

#EigenInbreng

4. Creëer erop los

Een baan waarin je de ruimte krijgt om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren, brengt voldoening (en waardering). Vraag na inhoeverre jij bij je nieuwe uitdaging deze ruimte krijgt om nieuwe projecten te bedenken of nieuwe ideeën te testen.

#IdeeënEnCreativiteit

5. Open cultuur

Voel jij je belemmerd door een strikte hiërarchie, afgebakende functieprofielen, regels en procedures? Ga voor een bedrijf met een open cultuur. Hier krijg je de vrijheid om je werk vorm te geven en te laten zien wat je in huis hebt.

#WegMetHiërarchie

Midlancen

Ben jij ook op zoek naar deze 5 must have vinkjes, maar wil je wel de zekerheid van een vast dienstverband? Dan is Midlancen bij IT Test Talents een goede optie. Als Midlancer werk je op projectbasis voor onze opdrachtgever, maar behoud je wel de zekerheid van een vast dienstverband bij ons. Zo heb je de voordelen van zowel het werken als zelfstandige, als die van een vaste werknemer.

#Zekerheid

Bij IT Test Talents sta jij als IT-Tester centraal en zorgen wij dat jij jouw werk op jouw manier kunt doen. Kijk snel op onze website bij de vacatures. Of mail Business Manager Keta Maria of bel haar op 06 - 106 349 51

Ben je nog niet zeker of midlancen iets voor jou is? Doe dan de test!

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct
Doe de test!
QoppoConsult
Keta Maria Teka /
Business Manager

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!