icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents

Uitnodiging sessie dinsdag 12 november 2019: ‘What the h@ck!’

andarr

De digitale ontwikkelingen gaan snel. Lukt het je om alles bij te benen? Weet je hoe hackers WhatsApp en sms misbruiken? Herken je in welke foto een virus verstopt zit? Hoe groot is de kans dat jouw organisatie gehackt wordt door middel van informatie op social media? Kun je 100 verschillende wachtwoorden onthouden? Wat doe je bij een datalek? Hoe simpel is het om jouw volledige identiteit te stelen?

Over cybercrime en privacy

Op dinsdag 12 november organiseert IT Infra Talents een interactieve sessie in de vorm van een cyberquiz. Hierin komen veel trends en praktijkvoorbeelden voorbij. Aan het einde van de avond ben je veel beter voorbereid op de digitale toekomst die eigenlijk al begonnen is.

Spreekster en quizmaster is Maria Genova, schrijfster van het boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker' en van het net verschenen kinderboek ‘What the h@ck'. 

Ons programma van 12 november 2019:

  • 17:30   Inloop met een drankje aan de bar
  • 18:00   Diner
  • 18:30   Interactieve sessie
  • 20:30   Afsluitende borrel

De sessie is kosteloos en exclusief voor (potentiële) relaties van IT Infra Talents.

Ben jij erbij?

Meld je aan via officemanagement@itinfratalents.nl

Praktische informatie

Onder ons kantoorpand is er voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er voldoende plekken op de nabij gelegen P+R. Reis je met het OV? Dan ben je vanaf Utrecht CS binnen 10 minuten bij ons.

Adres

IT Infra Talents/House of Talents 
Orteliuslaan 855
3528 BE Utrecht 

Download de pdf

Uitnodiging Event What the h@ck / pdf - 74.54 kB

Wil je deelnemen aan deze sessie? Meld je dan nu aan via officemanagement@itinfratalents.nl