icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 29/06/2023

Vanaf nu zijn wij IT Infra Talents

IT Infra Talents

Met veel enthousiasme en trots willen wij je informeren over de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Vanaf 3 juli 2023 gaat The Human Network verder onder de naam House Of Talents.

Deze naamsverandering heeft als doel ons netwerk nog sterker te verbinden en onze bekendheid te vergroten. We zijn trots op onze nieuwe merknaam, die symbool staat voor hoogwaardige expertise en duurzame groei.

Wat betekent dit voor Andarr Technology en OpenCloud partner?

Andarr Technology en Open Cloud Partner zullen samen verder gaan onder de naam IT Infra Talents.

Als onderdeel van House Of Talents blijft IT Infra Talents het (t)huis voor hoogwaardige expertise- op het gebied van IT Infra en Security.

Door deze samenvoeging creƫren we een groter domein, wat ons in staat stelt om nog meer impact te maken en onze dienstverlening verder te verbeteren. Met een breder scala aan IT-infra en security -experts kunnen wij jou en onze andere relaties nog beter van dienst zijn.

Wij kijken ernaar uit om samen de toekomst in te gaan als IT Infra Talents. Jouw samenwerking met ons en de gemaakte afspraken blijven onveranderd. Verwacht van ons dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid, maar met een vernieuwde energie en een nog grotere drive om jouw organisatie succesvol te ondersteunen op het gebied van IT-infra en security.

We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten onder de naam IT Infra Talents. Als je vragen hebt naar aanleiding van deze verandering, staan wij altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer weten over werken bij IT Infra Talents?

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!