icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 04/07/2022

Tour d'Utrecht met team IT Infra Talents

Andarr

De beenspieren van de Andarianen werden dit weekend goed op de proef gesteld. Er werd met veel enthousiasme deelgenomen aan de Tour d’Utrecht.

De eerste kilometers werden gereden vanaf Papendorp (kantoor House of Talents/IT Infra Talents) naar het startpunt bij de Jaarsbeurs in Utrecht. Een kleine 3,3 kilometer als je de weg weet, wat niet voor alle deelnemers even duidelijk was.

De ochtend vervolgde zich met de eerste lekke band van Brenda, nog voor de inschrijving. Haar band werd verwisseld door Paul, natuurlijk heel attent. Daarna kon het team zich inschrijven en van start gaan. Rond 10:00 begonnen ze met de eerste tour kilometers door Utrecht. Eerst richting het westen en daarna het groene hart in. Het was een hele mooie omgeving, waar de wind vrij spel had. Voor de minder getrainde deelnemers wel een stukje zwaarder.

Na 35 km kon er een korte tussenstop gemaakt worden bij het verzorgingspunt. Banaantje, kaasstengels en energiereep werden ingenomen en de energydrank werd bijgevuld. Ook was er gelegenheid voor een pitstop in een voetbalkantine. Dat bracht bij een aantal goede herinneringen naar boven door de lucht van gras en schraal bier.

Daarna deed zich gelijk het tweede pechgeval voor, een spaak van Walter’s achterwiel brak af. Dit werd snel door de fietsenmaker bij het verzorgingspunt provisorisch gerepareerd. De fietstocht vervolgde zich met het advies om de billen van het zadel te tillen bij grote gaten en hobbels.

Intussen was het van zachtjes regenen overgegaan naar wat harder regenen naar een stortbui. Dit draagt natuurlijk alleen maar bij aan de heroïek van het fietsen. De rest van de rit werd zonder problemen uitgereden. Op het eindpunt nog even nagenieten met een verfrissing (of twee).

En vervolgens weer op de fiets. Naar de auto in Papendorp, of naar huis.

Samenvattend was het een fantastische dag waarin alles zat wat bij een geslaagde fietstocht hoort: lekke banden, gebroken spaken, afzien in regen en wind, genieten van de omgeving, de zinderende zon op je rug, het team gevoel als je samen over de finish gaat en met een biertje of fris gezellig staat na te kletsen.

QoppoConsult
Andarr

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!