icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 16/08/2022

Team IT Infra Talents neemt deel aan 'La Vuelta Hollanda Utrecht'

Andarr

Het was misschien wel de heetste dag van het jaar maar dat hield onze sportieve experts niet tegen. Andere collega’s waren die dag op zoek naar een plekje op het strand, de barbecue vast aan het voorbereiden, op DEFCON in Las Vegas of misschien nog wel aan het slapen maar een paar sportievelingen trotseerde de hitte en namen deel aan ‘La Vuelta Hollanda Utrecht’.

Door de jeugdige overmoed werd vooraf bedacht de 115 km te gaan fietsen. Tijdens de voorbereidingen werd al snel duidelijk dat het nog wel eens lastig kon gaan worden. Dus toen het moment van inschrijven daar was werd er uiteindelijk de afstand van 85 km geselecteerd. Dit was achteraf gezien een prima keuze.

De dag begon redelijk frisjes. Om 7.30 verzamelen bij IT Infra Talents en vervolgens naar de Jaarbeurs voor de start om 08.00. De eerste 20 km werd gefietst volgens het officiële parcours waar volgend weekend de pro’s overheen gaan. Het werden kilometers waar niet echt doorgefietst kon worden, filerijden door Utrecht maar dan op de fiets. Daarna Utrecht uit en richting de Utrechtse Heuvelrug. Het was een schitterende omgeving, met veel schaduw door de bomen en zolang het tempo erin zat viel het ook mee qua warmte. Tijdens de stops bij de verzorgingsposten werd pas duidelijk hoe heet het echt was, vooral in de zon.

Andarr

De tocht verliep verder behoorlijk voorspoedig. Geen gebroken spaken, lekke banden of ander ongerief deze keer. Na de finish viel pas echt op hoeveel energie de hitte kost, wat redelijk eenvoudig opgelost werd met een korte siësta na thuiskomst. Al met al weer een leuke dag, die ook weer voor herhaling vatbaar is.

Foto in de header is gemaakt door sportplaat.nl.

overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!