icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 20/12/2021

Ons gezellige online kerstdiner!

Andarr

Vrijdag 10 december was het dan zover, we zouden weer een gezellig kerstdiner hebben met z’n allen bij elkaar. Helaas was de praktijk toch weer iets anders omdat we te maken hebben met een lockdown. Maar, IT Infra Talents zal IT Infra Talents niet zijn als we dit weer heel flexibel omzetten naar een online kerstdiner!

Een kleine herhaling van vorig jaar, met een paar nieuwe leuke twists. Alle experts kregen wederom een pakket thuis gestuurd waarin een heerlijk (voorbereid) diner van Restaurant Jaspers uit Amsterdam zat, benodigdheden voor een smakelijke pizza voor de kinderen, wijn in overvloed en nog wat leuke gadgets (verzorgd door 12Trade) zoals gebruikelijk bij IT Infra Talents.

Eerst waren de kinderen aan de beurt om een mooie kerstpizza te maken, wat uitermate goed gelukt was onder leiding van zoon Ruben van huiskok Fjodor. Voor de volwassenen had onze kok Jasper dit jaar een heerlijk 4 gangen diner gemaakt met als hoofdgerecht een Wildstoof (voor de vegetariërs onder ons had Jasper natuurlijk een ander gerecht). Uiteraard stond bij iedereen de camera aan, wat weer voor hilarische beelden zorgde. Huiskok Fjodor hielp iedereen door de gerechten heen met zijn tips en trucs!

Andarr

Na het eten was (bijna onze huisband) Vangrail aan de beurt die met live muziek een muziek bingo verzorgde (geholpen door GV Stage Equipment)! Live vanuit Friesland met interactie via de telefoon als iemand Bingo had! Iedereen had het zichtbaar gezellig en door de discolamp die iedereen had ontvangen werd het thuis nog feestelijker.

Na het fantastische optreden van Vangrail, nam live IT Infra Talents radio, met dj’s Martinus en Erik, het over en ging door tot de late uurtjes. Mooi om te zien dat onze experts zich niet uit het veld laten slaan door de lockdown en toch helemaal online los gaan!

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!