icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Infra 02/06/2021

"Ik maak de wildste ideeën op IT-gebied werkelijkheid"

Coen Geers

We hebben er een nieuwe collega expert bij: Coen Geers. Als kind knutselde hij al graag aan computers en nu gaat hij als IT Expert aan de slag bij IT Infra Talents. Hij stelt zich aan ons voor!

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

Kun je jezelf voorstellen?

"Ik ben Coen, 29 jaren jong en woon in Hoogland met mijn vrouw Lisa, waar ik in augustus 2019 mee getrouwd ben. 
Ik houd van gitaar spelen en alles wat met Rock muziek te maken heeft. Verder ben ik ook altijd bezig met het leren van de nieuwste technologieën op IT-gebied."

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Als klein mannetje ben ik altijd al bezig geweest met computers. Zo lag mijn eerste PC, welke ik van mijn ouders had gekregen, al direct uit elkaar om hem nog beter te maken. Verder vind ik technologie altijd al interessant en vind ik het erg leuk om mensen op de rit te helpen. De wildste ideeën op IT-gebied maak ik maar al te graag werkelijkheid."

Waarom heb je gekozen voor IT Infra Talents?

"Ik was op zoek naar een werkgever die mij verder kan helpen in mijn ontwikkeling. Via via ben ik toen voorgesteld aan IT Infra Talents. Na een leuke kennismaking met het management kreeg ik een zeer positieve indruk. Sindsdien is het eigenlijk heel snel gegaan en nu ben ik er in dienst!"

Blijf doorgaan en laat je door niets tegenhouden. Denk aan jezelf. Ben jij namelijk gelukkig? Dan is een ander dat ook.
Coen / IT Infra Talents

Waar kijk je het meest naar uit?

"Momenteel kijk ik uit naar een leuke tijd bij IT Infra Talents en natuurlijk naar de versoepelingen van de coronamaatregelen. Ik zou graag weer naar Fuerteventura gaan, één van de eilanden van de Canarische Eilanden waar mijn vrouw en ik vaak heen gingen. Het is net een stukje paradijs van ons: lekker in de zon met een koud biertje en een heerlijk zeebriesje."

Overzicht Nieuws
Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise
Coen Geers
Coen Geers /
Technisch Specialist

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!