icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Infra 23/11/2021

"Ik draag graag bij aan een essentiële dienst zoals infrastructuur"

Andarr

We hebben er een nieuwe collega expert bij: Pratik Ganeshi. Hij stelt zich aan ons voor!

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Pratik Ganeshi en ben 27 jaar. Ik ben van Surinaams-Hindoestaanse afkomst en ben geboren in Den Haag. Ik ben opgegroeid in Zoetermeer en woon sinds kort in Schiedam. Sinds jongs af aan heb ik al affiniteit met de techniek en was ik degene binnen de familie die al snel met de toenmalige computers overweg kon. Mijn interesse en passie voor de techniek hebben er toe geleid dat ik de HBO opleiding Technische Informatica ben gaan volgen en succesvol heb afgerond. Hierna ben ik meteen begonnen als Netwerk Engineer in de Finance branche. Nadat ik me daar 4 jaar heb mogen ontwikkelen tot een ervaren Engineer en de processen binnen een grote organisatie heb mogen ervaren, heb ik besloten om de volgende stap binnen de IT-wereld te zetten.

Waarom heb je passie voor jouw vak?

De IT-wereld is onmisbaar en altijd in beweging. Ik draag graag bij aan een essentiële dienst zoals de infrastructuur en vind het leuk om complexe vraagstukken op dit gebied op te lossen. Verder word ik er enthousiast van om het probleem of de wensen van een opdrachtgever te vertalen naar IT-vraagstukken en om hiervoor oplossingen te bedenken en te bouwen. Dit is een uitdaging die ik graag continue aan ga met de opdrachtgevers, waarvan het resultaat vaak is dat ook zij aan het eind enthousiast zijn. 

Waarom heb je gekozen voor IT Infra Talents?

Na een aantal jaren intern werkzaam te zijn geweest, leek het voor mijn ontwikkeling een goede stap om aan verschillende opdrachten in variërende omgevingen te werken. Tijdens het eerste gesprek met IT Infra Talents bleek al snel dat we dit samen kunnen bereiken. IT Infra Talents komt bij mij over als een hecht team dat erg bekwaam is in hun vakgebied. Het spreekt me aan dat de oplossingen die worden aangeboden van begin tot eind zelf worden bedacht, geïmplementeerd en onderhouden. Ook beschikt IT Infra Talents naar mijn mening over een interessant portofolio met goede opdrachtgevers. De kans die ik krijg om mezelf optimaal te ontwikkelen is ook een belangrijke reden geweest bij het kiezen van IT Infra Talents.

Vertel iets verrassends over jezelf en wat is jouw motto?

Ik ben een echt familiemens en mijn vrije tijd breng ik dan ook het liefst samen met mijn naasten door. Het beleven van leuke momenten is voor mij onbetaalbaar. Ik hou er dan ook van om nieuwe plekken te bezoeken en plan graag activiteiten. Een levensmotto heb ik niet perse, maar ik kwam wel een quote tegen die ik wil delen: “The best things in life are the people you love, the places you go, and the memories you make.”

Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik kijk er naar uit om nieuwe mensen te leren kennen en om van elkaar te leren. Ook heb ik er zin in om me verder te ontwikkelen binnen en buiten mijn vakgebied en kan ik niet wachten om mooie bijdragen te leveren aan IT Infra Talents!

Overzicht nieuws
Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise
Pratik Ganeshi
Pratik Ganeshi /
expert

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!