icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 24/06/2021

House of Talents: nu ook het (t)huis voor bedrijfstrainingen!

andarr

We spreken Security expert Jos Maas vlak voor zijn eerste training in het pand van House of Talents. “Vanavond trap ik af met de training ISO27001 Lead Implementer en de vervolgsessie staat gepland in juli. Een groep van tien experts van IT Infra Talents wordt in deze trainingen klaargestoomd voor hun examen. Ik neem hen in twee avonden mee in de belangrijkste highlights van het lesmateriaal.”

training

Het is een primeur dat House of Talents reseller van PECB-trainingen is. “Het houdt in dat onze collega’s én mensen van buitenaf vanaf nu gecertificeerde trainingen kunnen volgen, in het pand van House of Talents of vanuit thuis. We hebben een aantal trainingen in onze portfolio op het gebied van Informatiebeveiliging en Privacy zoals ISO27001 Lead Auditor of Lead Implementer”

Jos vervolgt: “Door onze samenwerking met het PECB hebben we veel kennis en kunde in huis. Daarnaast leent ons bedrijfspand in Papendorp zich perfect als trainingslocatie, met een eigen parkeergarage, een ontvangst, vergaderzalen en een goede catering. Online trainingen, zelfstudies, maar ook trainingen voor grotere groepen: alles is hier te verzorgen. Bovendien kunnen we flexibel inspringen op de behoeftes van elke (externe) organisatie.”

Waarom Jos -naast zijn drukke baan als expert- aan de slag is als trainer? “Ik vind het leuk om op een andere manier met mijn vak bezig te zijn en leer hier ook elke keer van. Het is interessant om te zien hoe cursisten naar de theorie kijken en praktijkvoorbeelden delen. Dat verruimt je blik en is -wat mij betreft- heel waardevol. Een ander bijkomend voordeel voor mijzelf is dat ik mijn theoriekennis hierdoor bijhoud, omdat ik mijn materiaal en normen natuurlijk up to date moet houden.”

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!