icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Infra 11/02/2020

"Bij IT Infra Talents wil ik een stap maken richting projectmanagement en architectuur"

Andarr

Maak kennis met Bas van Dorst, Technisch Expert bij IT Infra Talents. Onze nieuwe collega stelt zich aan ons voor.

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

Mijn naam is Bas van Dorst en ik ben gestart als expert bij IT Infra Talents. Ik ben getrouwd met Yvonne samen hebben we 2 kinderen. Ik ben geboren in Etten-Leur en daar woon ik dan ook nog steeds. Op zondagochtend sta ik graag een balletje te trappen bij één van de plaatselijke voetbalverenigingen. Nee, helaas ik speel niet bij NAC Breda, maar af en toe ga ik graag naar een avondje NAC. Ik kijk graag naar sport, het wachten is dan ook weer op het nieuwe Formule 1 seizoen. Af en toe probeer ik naar een race te gaan. Daarnaast waai ik met mooi weer graag uit op de motor. 

Na 9 jaar werkervaring via mijn vorige werkgever Didacticum, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging in een andere omgeving. Bij IT Infra Talents wil ik me verder gaan ontwikkelen als expert en wil ik een stap vanuit de techniek maken richting projectmanagement of architectuur. In een volgende interim opdracht zou ik graag weer aan de slag gaan in een migratietraject, waarin ik me verder kan verdiepen in de cloud techniek.

Idealiter een coördinerende rol om met de techniek bezig te kunnen blijven, maar ook de business aan te kunnen haken. De afgelopen jaren heb ik voornamelijk veel ervaring opgedaan op werkplek vlak (om maar een paar kreten te noemen, Windows OS, SCCM, Citrix, Ivanti/Res WM en AM) bij SNS Bank, Vivat en COA. Hiernaast een opdrachtgever van on-premise gemigeerd naar Azure icm Office 365 en als laatste opdracht een ontwerp gemaakt voor Azure Lighthouse en ingericht.

Ik ben benieuwd naar mijn nieuwe collega's, ik ga jullie vast spreken op een van de bijeenkomsten binnenkort. 

Overzicht nieuws
Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise
Bas van Dorst
Bas van Dorst /
Technisch Expert

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!