icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws 17/02/2022

"Midlancen geeft een groot gevoel van vrijheid"

integration

“Sinds het begin van mijn dienstverband bij Integration & Application Talents in 2014, heb ik aan 11 verschillende projecten gewerkt. Ik kan nog altijd zeggen dat midlancen voor mij het beste werkt. Ondertussen ben ik al bijna 30 jaar werkzaam binnen de implementatie van SAP projecten, waarvan 6 geweldige en leerzame jaren in de Verenigde Staten en 24 jaar in Nederland. Eerst als werknemer, toen als freelancer en nu dus als midlancer.

Aan het woord is Nathan Brookman, een van onze collega’s uit het team van Integration & Application Talentss. We zitten aan de keukentafel bij Nathan thuis in Berkel en Rodenrijs. Thuis, omdat net als bij vele opdrachtgevers ook hier nog altijd de policy geldt dat thuiswerken de voorkeur heeft. Nathan zit op dit moment op een langdurig project bij PVH, het bedrijf dat merken als Tommy Hilfiger en Calvin Klein vermarkt.

“Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van interfaces tussen Coupa als front-end inkoopplatform en SAP als backend systeem binnen het Procure to Pay proces. Daarnaast ontwikkel ik ook verschillende interfaces tussen een Mendix front-end applicatie en SAP backend ten behoeve van PVH Project administratie en Einvoicing. Dit is tot nu toe al best een behoorlijke langdurige opdracht, maar dankzij de Midlance constructie kan ik hier zo lang aan de slag als ik wil. Er zijn immers geen Wet DBA restricties wanneer je een vast dienstverband hebt”.

Voordelen midlancen

Nathan vervolgt: "In de midlance-constructie krijg ik als salaris 70% van het eindtarief en dat salaris is natuurlijk beduidend hoger dan bij een normaal vast dienstverband. Daarnaast ontvang ik ook een maandelijks vergoeding voor eigen aanschaf van een mobiele telefoon en laptop."

"Maar dat is niet de enige reden waarom de midlance-constructie bij Integration & Application Talents voor mij zo goed werkt. Als de drukte bij PVH het toelaat kan ik makkelijk besluiten om extra vakantiedagen te nemen, daar beslis ik zelf over. Als ik meer werk, verdien ik meer geld, maar soms is vrije tijd even belangrijker. Het geeft wel een groot gevoel van vrijheid."

"Natuurlijk is het mij de afgelopen 8 jaar wel eens overkomen dat ik even zonder een opdracht zat. Toen kon ik mooi van de standaard dagvergoeding gebruik maken. Deze vergoeding hoeft later niet te worden verrekend met het inkomen. Daarnaast was het ook gelijk een goed moment om mijn vakkennis bij te spijkeren middels vakgerichte opleidingen waarvoor doorlopend een budget beschikbaar is. Een paar jaar geleden volgde ik een aantal opleidingen op het gebied van S/4 HANA, Building Fiori Apps en het ontwikkelen van front-end applicaties met SAPUI5. Het is mijn ambitie om de komende tijd aan te haken bij projecten waarbij deze moderne tools worden ingezet. Daarnaast blijf ik mijzelf ontwikkelen aangaande nieuwe technieken als RAP en CAP en overige Cloud gerichte strategieën”.

Business manager

"Onze Business Manager fungeert in dit alles als de verbindende factor tussen het thuisfront, House Of Talents waar Integration & Application Talents onderdeel van uitmaakt, en de SAP-experts in ’t veld. Door regelmatige bijeenkomsten te houden, waar kennisdeling en ontspanning samenkomen, houden we de verbinding met elkaar als experts en kunnen we optimaal presteren ten behoeve van de opdrachtgevers!”

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!