icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

Help mee een IT-collega of opdracht te werven én scoor een incentive!

Geld

Wist je dat je een aantrekkelijke incentive kunt verdienen als je één van de andere IT-bedrijven aan een opdracht of nieuwe medewerker helpt? Hieronder meer hierover!

De IT-bedrijven van House of Talents slaan de handen ineen en gaan nauwer samenwerken op gebied van recruitment en sales. Jullie hulp hierin is cruciaal: niet alleen laten jullie elke dag opnieuw onze opdrachtgevers zien wat de kwaliteit van onze dienstverlening is, maar jullie ogen en oren in de markt zijn onmisbaar voor het spotten van mooie kansen, opdrachten en -niet onbelangrijk- potentiële nieuwe collega’s!

Onze ervaring is dat juist jullie aanbevelingen zowel bij de opdrachtgever als bij geïnteresseerden het meest effect opleveren. Waarschijnlijk was er dan ook al een incentive-regeling binnen jouw eigen bedrijf. Nu breiden we die uit over alle IT-bedrijven van de House of Talents. Je kunt dus incentives verdienen voor het realiseren van opdrachten voor collega’s van andere bedrijven, maar ook voor het aanbrengen van nieuwe collega’s voor deze bedrijven is er een mooie beloning.

Hieronder lees je de details over de afspraak die we hebben gemaakt. En vervolgens vind je in deze mail ook een korte beschrijving van de IT bedrijven. Tenslotte kun je natuurlijk alle details ook vinden op de websites van HoT en de IT bedrijven zelf.

Zie je een mooie kans?
Neem contact op met jouw Business Manager en verdien een mooie incentive!

Recruitment Incentive

Ken je een goede IT'er, die bij (een van de bedrijven van) House of Talents past? Dan ontvang je voor je moeite een recruitment incentive van € 2000,- bruto. Deze keren we uit bij de start van de nieuwe collega.

Wil je iemand aandragen? Neem dan contact op met de Business Manager van je eigen bedrijf. Hij of zij zorgt ervoor dat de contactgegevens terecht komen bij het betreffende IT-bedrijf.

Sales Incentive

Zie je een mogelijke kans, een leuke opdracht of een lead die vermoedelijk goed past bij één van de andere IT-bedrijven?

Ook hier kun je het best contact opnemen met jouw Business Manager en samen te helpen deze kans in een opdracht op te zetten voor één van de andere BV’s.

Bij een fulltime opdracht van minstens 3 maanden is een incentive van € 2000,- bruto te verdienen! Als de opdracht korter of parttime is maken we een bijpassende afspraak. Je krijgt de incentive uitgekeerd bij aanvang van de opdracht, over het moment en de hoogte van de incentive en jouw inzet daartoe maken we afspraken tijdens het ‘presales’ traject.

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!