icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Nieuwsgierige vrouw

Digital Talents is de aangewezen partner in het optimaliseren van digitale gebruikerservaring. Je vindt op dit gedeelte van de website terugkerende thema's uit onze portefeuille.

Snel vindbaar maken van (complexe) informatie

Wij zorgen ervoor dat jouw website, intranet of app volledig is afgestemd op de wensen en het gedrag van de gebruikers. Belangrijke informatie is snel vindbaar en goed toegankelijk voor jouw doelgroep.

Informatie begrijpelijk maken met UX

De juiste kandidaat voor jouw vacature

Onze aanpak maakt dat jouw website de sollicitanten oplevert die jij zoekt. Jouw ideale sollicitant vindt precies die informatie die hij belangrijk vindt. De procedure ondersteunt de sollicitant om vlot aan te tonen dat hij de juiste kandidaat is.

Sollicitatieproces verbeteren met UX

Eén gezicht voor meerdere applicaties

Wij realiseren dat gebruikers werken via één toegankelijk platform terwijl aan de achterkant meerdere applicaties draaien. De gebruiker ervaart gemak en een eenduidige manier van werken.

Heb jij op één van deze thema’s – of een ander thema – behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op.