icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents

Maatwerk Software van Dev Talents

Bij maatwerk software wordt er software ontwikkeld voor speciaal één bedrijf, meestal is die software nog niet op de markt. Het voordeel is dat je zelf de functionaliteiten kunt bepalen, omdat software zo wordt geschreven dat het aansluit op het proces.

Het leveren van maatwerk software neemt verschillende voordelen met zich mee, namelijk:

  • Voorop lopen bij concurrenten: Behaal een concurrentievoordeel, doordat je werkt met een unieke software die andere bedrijven niet zomaar kunnen overnemen. 
  • Koppelen van eigen systemen: Software dat op maat wordt gemaakt biedt het voordeel dat er systemen binnen het bedrijf gekoppeld kunnen worden. Bijvoorbeeld een boekhoudprogramma en de urenregistratie. Kortom, de software kan dus perfect aansluiten op je bedrijfsproces.
  • Applicatie groeit mee met de organisatie: Wanneer een organisatie groeit is de kans groot dat er bedrijfsprocessen veranderen. Maatwerk software wordt hier ook zo op ingesteld dat het mee kan groeien met de ontwikkelingen in het bedrijf. 
  • Maatwerk software is schaalbaar. 
Het is interessant dat software een bedrijf kan laten groeien.
Johan Oosterholt / Dev Talents

Diensten van Dev Talents

Onze experts bedenken, ontwerpen, programmeren en implementeren nieuwe software en applicaties. Daarnaast beschikken zij ook over de expertises om de software te onderhouden, te testen of zelfs te porteren van een oude technologie naar een nieuwe technologie. Ook kan de lokale software omgebouwd worden naar Cloud software. 

We zijn ook gespecialiseerd in Microsoft technologieën, zoals Sharepoint en Sitecore

Op zoek naar een Software Developer voor jouw team?

Dev Talents heeft experts in huis voor verschillende methode software ontwikkeling op het gebied van Microsoft. Benieuwd welke expert jou kan helpen of welke software methode jij in jouw bedrijf nodig heeft? 

Neem gerust contact op met Business Managers Merel of John, via 030 - 890 53 50 of office@devtalents.nl

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?