icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

Bedankt voor je sollicitatie!

FA

Nu vraag je je vast af: hoe nu verder?

Van kennismaking tot collega

Sollicitatie: check

Binnen enkele ogenblikken ontvang je een ontvangstbevestiging op het door jou opgegeven emailadres. Krijg je deze mail niet? Stuur jouw cv en motivatie dan naar office@houseoftalents.nl

You've got mail!

Binnen 5 werkdagen wordt er contact met je opgenomen. Match jij met het bedrijf? Dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Je stemt samen een datum af voor een eerste kennismaking. Op de dag zelf zal onze receptioniste jou ontvangen en voorzien van een heerlijke kop koffie of thee. Daarna wordt je opgehaald voor het gesprek, het kan beginnen!

Hét telefoontje...

Hierna gaan wij in beraad over of het een match is of niet. Dat geldt uiteraard ook voor jou. Dan is het afwachten tot hét telefoontje om te zien of we met elkaar in zee gaan.

YOU DID IT!

Je bent officieel aangenomen! Wat gaaf zeg. Nu is het tijd voor het tekenen van het contract en kennismaking met de rest van je nieuwe collega's. Welkom bij House of Talents!

Lees hier de verhalen van collega's die jou voorgingen

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!