icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents
Nieuws 29/06/2023

Vanaf nu zijn we Project & Change Talents

Project & Change Talents

Met veel enthousiasme en trots willen wij je informeren over de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Vanaf 3 juli 2023 gaat The Human Network verder onder de naam House Of Talents.

Deze naamsverandering heeft als doel ons netwerk nog sterker te verbinden en onze bekendheid te vergroten. We zijn trots op onze nieuwe merknaam, die symbool staat voor hoogwaardige expertise en duurzame groei

Wat betekent dit voor PMO Partner en ProcesConsult?

PMO Partner en ProcesConsult zullen samen verder gaan onder de naam Project & Change Talents. Als onderdeel van House Of Talents blijft Project & Change Talents het (t)huis voor hoogwaardige expertise op het gebied van project en change management.

Door deze samenvoeging creëren we een groter domein, wat ons in staat stelt om nog meer impact te maken en onze dienstverlening verder te verbeteren. Met een breder scala aan PMO’ers, Business en Proces analisten en interim-managers kunnen wij jou en onze andere relaties nog beter van dienst zijn.

Wij kijken ernaar uit om samen de toekomst in te gaan als Project & Change Talents. Jouw samenwerking met ons en de gemaakte afspraken blijven onveranderd. Verwacht van ons dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid, maar met een vernieuwde energie en een nog grotere drive om jouw organisatie succesvol te ondersteunen op het gebied van project en change management.

We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten onder de naam Project & Change Talents. Als je vragen hebt naar aanleiding van deze verandering, staan wij altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer weten over werken bij Project & Change Talents

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!