icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents
Blog 08/07/2021

Startklaar voor een nieuw PMO-project!

jennifer

Mijn naam is Jennifer Demmers en sinds begin dit jaar werk ik bij Project & Change Talents. Ik heb sinds kort een project afgerond en ik ben weer beschikbaar voor een nieuwe uitdaging!

Jennifer PMO Partner
Jennifer Demmers /
PMO Expert

Na mijn eerste intakegesprek kon ik gelijk aan de slag en kwam ik terecht in een niet commerciële omgeving. Ontzettend leuk, want de laatste jaren was ik voornamelijk werkzaam bij commerciële internationale organisaties in Nederland, maar ook in Zweden en Ierland. Het is natuurlijk weer een omschakeling die je moet maken en daarbij kwam ook nog eens kijken dat door corona alle communicatie digitaal verliep. Waardoor een groot aanpassingsvermogen is vereist. 

Gelukkig voelde ik mij snel thuis in mijn opdracht. In mijn rol ondersteunde ik de directeur en andere stakeholders. Denk bijvoorbeeld aan agendabeheer en het organiseren van en het houden van workshops. Daarnaast was ik volop bezig met het organiseren en plannen van een jaarlijks hybride event voor alle (350) personeelsleden in het World Trade Centre in Rotterdam. 

Momenteel ben ik beschikbaar voor een nieuwe PMO opdracht. Dus ben je op zoek naar een gedreven PMO'er? Neem contact met Business Manager Jaqueline Esveldt, via 06 - 579 45 714 of jaqueline.esveldt@projectchangetalents.nl

Overzicht blogs
Jennifer PMO Partner
Jennifer Demmers /
PMO Expert

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!