icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Whitebook 11/06/2019

APEX vs OutSystems, een vergelijking door een gebruiker

Apex vs OutSystems

Als fervent gebruiker van APEX moet men ook af en toe over de Oracle muur heen kijken naar wat er nog meer in de markt is, en hoe die beweegt. APEX is een ontwikkeltool met veel mogelijkheden en gebruikers, maar sommige andere tools claimen beter te zijn. OutSystems is recent uitgeroepen tot Software Innovator van het jaar door Dutch IT Channels. Ook wordt beweerd dat OutSystems het nummer 1 platform is voor low-code application development.

Reden genoeg om een kijkje te nemen hoe OutSystems zich verhoudt tot de ORACLE APEX omgeving met betrekking tot de front-end ontwikkeling. Dat OutSystems naast front-end ontwikkeling veel meer te bieden heeft, wordt hier buiten beschouwing gelaten. In dit Whitebook wordt als APEX-gebruiker gekeken naar het bouwen van een applicatie met OutSystems. Welke stappen worden gezet binnen OutSystems om iets eenvoudig, zoals een tabel in een scherm, voor elkaar te krijgen binnen een applicatie.

Whitehorses
Michel Vogelpoel /
Integratie expert

Download Whitebook

APEX vs OutSystems, een vergelijking door een gebruiker - Michel Vogelpoel / pdf - 1.13 MB

Geen reacties

Geef jouw mening

Reactie plaatsen

Reactie toevoegen

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Geen HTML

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Whitehorses
Michel Vogelpoel /
Integratie expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!