icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents

Tevreden opdrachtgevers van Integration & Application Talents

Tevreden klanten

Een resultaatgerichte partner

Integration & Application Talents werkt agile, flexibel, betrouwbaar en is resultaatgericht. Wij denken met de opdrachtgever mee en komen zo tot het gewenste resultaat. Je herkent de Integration & Application Talents expert als die echte teamplayer op het project. Diegene die analytisch en technisch sterk is en de lead durft te nemen, en op wie je kan bouwen.

Greep uit onze opdrachtgevers

Geen mooier visitekaartje dan tevreden opdrachtgevers. Onze experts werken aan diverse opdrachten bij veel verschillende bedrijven. 

Logo
Logo
Logo
VGZ
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
De mens staat bij Integration & Application Talents centraal. Dat is de basis van waaruit wij werken. Het is fijn te zien als de opdrachtgever waar onze expert is ingezet deze norm ook omarmt. Dan spreken we van de perfecte match!
Marlon van Schaijk / Business Manager
Integration & Application Talents

Benieuwd wat de experts van Integration & Application Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact op met James Eind