icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents

Power BI Consultancy

Foto Dennis Timmermans

Heb je kennis en kunde nodig op het gebied van Power BI? Data Talents kan de juiste Power BI developer leveren.

Wat is Power BI

Door het gebruiken van Power BI kan jouw data gevisualiseerd worden. Dit zorgt ervoor dat jij een dieper inzicht in de data krijgt en zo op verschillende vlakken kunt (door)ontwikkelen. De Power BI consultants van Data Talents verbinden data, modelleren en visualiseren, waardoor jij rapporten kunt opstellen die afgesteld zijn op de bedrijfsdoelen.

Door het inschakelen van een Power BI developer van Data Talents haal je meer uit de investeringen van Big Data. Onze developer maakt hiervoor verbindingen met als jouw databronnen, waardoor je de inzichten kunt analyseren en delen met de gehele organisatie. Door de diverse inzichten ben je in staat om snel datagestuurde beslissingen te nemen. 

Interesse in een Power BI consultant?

Wil je ook betere inzichten krijgen in de (bedrijfs)data waardoor je datagestuurde beslissingen kunt nemen? Dan is een Power BI Consultant van Data Talents de juiste oplossing. Of ben jij een Power BI Consultant die graag bij Data Talents aan de slag wilt? Neem contact op met een van de Business Managers voor meer informatie over onze consultants, Power BI en onze vacatures.

Kies voor de expertise van een van onze consultants!

Neem contact op met een van onze Business Managers!

Data Talents helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!