icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 25/01/2021

"Ik heb zin om te knallen en lol te maken met het IT Test Talents-team"

IJshockey Business Manager Tim

Vanaf 1 februari heeft het team van IT Test Talents een nieuwe Business Manager. Maak kennis met onze energieke en enthousiaste collega Tim Bontje. Tim stelt zich aan ons voor!

Kun je kort iets over jouw achtergrond vertellen?

Mijn naam is Tim Bontje en in ’98 begon ik als techneut in de IT. Al snel bleek dat ik iets te ongelduldig was voor het uitvoeren van een technische job, dus stroomde ik door richting project management en uiteindelijk naar een rol in de sales. Binnen het infra-domein heb ik me gespecialiseerd op het gebied van cloud en open source technologie. De techniek heb ik altijd belangrijk gevonden en als oud techneut zijnde ben ik ook graag aanwezig op relevante kennissessies en events. Zo hou ik mijn netwerk goed op de hoogte én maak ik kennis met potentiële opdrachtgevers en experts.

Dochter van Tim
Tim met zijn dochtertje

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?

Techniek loopt als rode draad door mijn carrière. Vroeger wilde ik op bit niveau graag dingen weten, tegenwoordig praat ik meer over het toepassen van de technologie om bepaalde functionele eisen en IT-strategieën toe te passen. Ik wil in ieder geval een bepaald niveau van kennis op een bepaald gebied hebben, zodat ik de uitdagingen van de opdrachtgever begrijp. En hem of haar vervolgens een passende oplossing kan aanbieden.

Geniet van elk moment van de dag!
Tim Bontje / Business Manager IT Test Talents

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?

Arjo en ik zijn oud-collega’s en ik had een klik met de mensen die ik tot nu toe gesproken heb. Testen is een specialisme binnen het Infra domein. En ik geloof dat je met focus en specialisme een toegevoegde waarde kan bieden binnen de IT-markt.

Waar kijk je naar uit?

Knallen en lol maken met het IT Test Talents-team en de rest van de collega’s.

overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!