icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Expertise

Integratie

Integration & Application Talents

Maak kennis met onze integratie experts

Onze hoog opgeleide Integratie experts zijn door de wol geverfde experts die met een schat aan (technische) kennis graag jouw IT landschap optimaliseren. Of het nu gaat om proces integratie, applicatie integratie of market data integratie. Van (integratie)architectuur, ontwerp en softwareontwikkeling tot implementatie en inrichting van beheer. Wij onderscheiden ons door onze technologie onafhankelijke benadering en laten je graag zien welke specifieke technologie het beste bij de wensen en mogelijkheden past.

Onze expertise

Wij geloven erin dat niet de technologie maar uiteindelijk de mens het verschil maakt. Vanuit onze kernwaarden vrijheid, verantwoordelijkheid en plezier groeit zowel een persoonlijke als professionele band met en tussen onze experts. Het organiseren van sociale en technisch inhoudelijke events met aandacht voor de ontwikkeling van de expert vinden wij vanzelfsprekend.

Onze integratiespecialisten staan bekend om hun deskundigheid en onafhankelijkheid doordat zij zich dagelijks bezig houden met en verdiepen in zowel bestaande als nieuwe technologische ontwikkelingen binnen het integratiewerkveld.

Je herkent onze experts niet alleen als dé analytische technische expert maar ook als dé teamspeler die de lead durft te nemen. Als geen ander zijn onze experts in staat om de best passende mogelijkheden en oplossingen in kaart te brengen die echt het verschil maken in het IT-landschap. Onze experts willen namelijk niets liever dan jouw integratielandschap in topconditie brengen.

Lees onze inspirerende Whitebooks!

Onze experts

Experts die zich thuis voelen en goed in hun vel zitten presteren het beste. Daar zijn we bij Integration & Application Talents heilig van overtuigd. Uiteindelijk vertaalt zich dat in een prettige werkhouding bij de klant.

Bekijk alle experts
Michel Vogelpoel
Michel Vogelpoel /
Integratie expert
Whitehorses
Thomas Janssen /
Integratie expert
Danny van Beekum
Danny van Beekum /
Integratie expert
Whitehorses
Rob de Best /
Integratie expert
iat
Adjai Chotoe /
Integratie expert
Whitehorses
Martijn van de Goor /
Integratie expert
SENIOR SUPPORT ENGINEER
Jan van Veen /
Integratie expert
Mink Visser
Mink Visser /
Integratie Expert

Werken bij Integration & Application Talents

Integration & Application Talents is een bijzondere club integratie experts. Ervaren experts die gek zijn op hun werk. De onderlinge betrokkenheid is groot.
Vrijheid, verantwoordelijkheid en plezier staan voorop bij Integration & Application Talents!

Spreekt jou dit ook aan?

Bekijk de vacatures
Integration & Application Talents
Jeroen Booij Integration & Application Talents

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!

Neem contact op met Jeroen Booij