icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents
Nieuws 06/11/2023

Brianda Lourens: “Wij willen HR Talents nóg beter op de kaart zetten”

HR Talents

Brianda Lourens is op 1 Oktober 2023 gestart als Business Manager bij HR Talents expertise verzuimmanagement. Samen met haar collega Desiree van Houten bouwt zij aan een team van de beste verzuimexperts voor hun opdrachtgevers. “Onze ambitie is om de komende jaren verder door te groeien en HR Talents breder op de kaart te zetten. Vanuit mijn achtergrond ga ik hier een positieve bijdrage aan leveren.”

Brianda brengt veel relevante ervaring mee. Ze heeft onder meer gewerkt bij een accountantskantoor en de afgelopen jaren bij verschillende arbodiensten. “Waar ik mij voorheen vooral bezig hield met de financiële kant van de organisaties, heb ik mij de laatste jaren mogen door ontwikkelen en heb ik als Business Manager de relevante ervaring opgedaan.”

Duurzame inzetbaarheid

De afgelopen jaren heeft Brianda trainingen gevolgd, onder meer op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en preventie. “Door nauw samen te werken met Bedrijfsartsen, Casemanagers en overige Verzuimspecialisten zag ik hoe zij omgingen met ziekteverzuim. Daar is mijn passie ontstaan om me ervoor in te zetten dat iedereen in Nederland op een plezierige en gezonde manier kan werken. Natuurlijk heb je niet alles in de hand qua verzuim, er zijn ook mensen die ernstig ziek worden. Maar de grootste oorzaken van verzuim hebben te maken met werkstress en werkdruk, maar ook een privésituatie kan invloed hebben. Als werkgever kun je hierin een hoop voor je werknemer betekenen; door een goede samenwerking met de experts op dit gebied kan je verzuim reduceren.”

Brianda ging ook over haar eigen duurzame inzetbaarheid nadenken, “waar word ik als persoon gelukkig van in mijn werk?”. Dat was het moment dat ze er voor koos meer dynamiek in haar werk te zoeken. “Bezig zijn met en voor mensen, maar ook het ondernemerschap, daar word ik gelukkig van”. In haar rol als Business Manager vond ze die dynamiek. De afwisseling tussen sales, relatiebeheer en specialistenbeheer, maar ook het in hun kracht zetten van een team. En daarnaast de afwisseling van een stukje finance en bedrijfsvoering.

Groeiperspectief voor ogen

Die plezierige werkomgeving heeft Brianda nu voor zichzelf gevonden bij HR Talents via Desiree van Houten, net als zij Business Manager bij HR Talents. “Desiree belde mij op toen ze op LinkedIn zag dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. We zijn koffie gaan drinken en na een aantal fijne gesprekken met Desiree en andere collega’s zag ik dat het een warme club was waar ik ook bij wilde horen”.

De afgelopen jaren is er al hard gebouwd aan HR Talents. Ze hebben nog meer groeiperspectief voor ogen en willen zich nog steviger in de markt vestigen. “Er zijn mooie ambities en ik hoop dat we die ambities allemaal kunnen gaan verwezenlijken met het meebrengen van mijn ervaring”.

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!