Kijk op mijn LinkedIn profiel

TMA Coaching

Ik ben gecertificeerd TMA coach. Ik geloof in talentontwikkeling, dat mensen die zichzelf kunnen zijn en optimale kans krijgen hun talent te ontwikkelen het meest gelukkig zijn en het meest succesvol. De Talenten Motivatie Analyse Methode staat voor talent en competentie empowerment. De TMA talentenanalyse maakt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van jouw drijfveren, jouw talenten en jouw ontwikkelmogelijkheden.

Deze methode hanteer ik voor selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze- en reïntegratievraagstukken. Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijgt je inzicht in de ontwikkelbaarheid van jouw competenties.

‘Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt’

TMA Test
We gaan samen kijken in welke competenties je inzicht wilt krijgen. Je maakt de test online, dit duurt ongeveer een uur. De vragen bestaan uit stellingen en gedragsitems waarbij je telkens moet kiezen welke het beste bij je past. Er is geen goed of fout, je hoeft je niet voor te bereiden op de test. Sterker nog; voorbereiden zou de testuitslag kunnen beïnvloeden en dan krijg je geen goed beeld.

Coachsessie
Tijdens de coachsessie bespreken we jouw rapport; de resultaten en competenties.
Je ontvangt het rapport en een uitgebreide samenvatting per mail.

Voor wie?
Een TMA Talentenanalyse is geschikt:
• Bij de selectie en beoordeling van medewerkers
• Bij studiekeuzetrajecten en beroepskeuzevraagstukken
• Bij reïntegratietrajecten

Het resultaat
Door deze test heb je inzicht in jouw talenten, jouw drijfveren en daarmee motivatie. TMA helpt mensen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat ze effectiever en gelukkiger in werk worden. Het geeft je inzicht in welke competenties je kunt ontwikkelen.

Benieuwd wat House of Talents voor jou of voor jouw organisatie kan betekenen? Neem rechtstreeks contact met mij op.

© House of Talents 2021  |  Webdesign: Fecit Vormgevers bv